Nakup chaga gobe in spiruline v prahu

chaga-goba-v-prahu-bizdravo.siČrni dragulj, ali chaga goba, je nekaj, kar ljudstvo v Sibiriji uporablja kot krepčilni napitek in sicer v obliki čaja. Gre za gobo, ki je bogata z aminokislinami, vlakninami, ioniziranimi minerali, različnimi vitamini skupine B, vitaminom K in vitaminom D2. Chaga goba je super živilo, ki je odlično proti staranju, saj chaga vsebuje z beta glukanom bogate polisaharide, ki izboljšujejo imunski sistem. Chaga goba ima izredno visoko vrednost ORAC in melaninske sestavine, ki bodo krepile vaše lase in kožo. Kot super živilo je chaga goba predvsem znana kot sredstvo proti staranju.

Kako pa je s spirulino v prahu? Zagotovo že veste, da je spirulina alga. Gre za modro-zeleno algo, ki uspeva v svežih in toplih vodah ter raste na splošno v okolju, kjer drugi škodljivi organizmi sploh ne morejo preživeti. Spirulina tako velja za eno najstarejših oblik življenja na Zemlji. Spirulina v prahu vsebuje več kot 65% rastlinskih proteinov ter osem esencialnih aminokislin in vseh osemnajst aminokislin skupaj. Poleg tega je spirulina v prahu bogata z vitamini A, B1, B2,B6, E in z vitaminom K. Kot super živilo, bo spirulina v prahu pripomogla k hujšanju, večji vitalnosti in k uravnavanju prebave.

Kje torej lahko tudi vi opravite nakup dveh super živil, chaga gobe in spiruline v prahu? Priporočamo vam spletno trgovino Bizdravo, ki vam poleg že omenjenih dveh super živil ponuja še mnoga druga živila, odlična za zdravje vašega telesa ter posledično tudi vašega duha. Pobrskajte ponudbo in poskrbite za svoje zdravje tudi vi.

Save

Ta vnos je bil objavljen v Lepota in zdravje z značkami , , , . Zaznamek za trajno povezavo.