Parfumi Calvin Klein in Armani

Parfume lahko sedaj kupite tudi v spletni trgovini. Izbira parfumov je velika, tako ženskih kot moških parfumov različnih proizvajalcev. Med vsemi znamkami parfumov boste našli tudi parfume Calvin Klein in Armani. Poleg parfumov pa boste opazili tudi druge izdelke teh proizvajalcev, kot so deodoranti, toaletne vodice, losjoni in podobno ali pa boste našli celo ustrezen darilni set.

V spletni trgovini je kar nekaj darilnih setov Calvin Klein. Med izbiro je darilni set Calvin Klein One, ki vsebuje dve količini toaletne vodice s citrusovo aromo in je namenjen za moške in ženske. V darilnem setu Calvin Klein Escape pa bodo moški našli toaletno vodico in balzam za po britju. Darilni set Calvin Klein Euphoria je v dveh različicah, ena je za ženske, druga pa za moške. Lahko pa si ženske privoščite tudi Calvin Klein Mix Giftset, ki vam nudi kar štiri različne parfumske vodice in sicer Eternity, Obsession, Escape in One.

Izbira parfumskih vodic oziroma parfumov Calvin Klein in Armani pa je res velika. Med Calvin Klein parfumskimi vodicami boste našli tako parfume za ženske kot moške. Parfumske vodice so na voljo v različnih količinah. Našli pa boste Calvin Klein Beuty, Escape, Eternity, Obsession in tako dalje. V različnih količinah pa so tudi toaletne vodice, kot naprimer Be, Crave, Escape, Euphoria, Free, One Shock For Her in še kaj.

Armani pa vam nudi različne parfumske vodice in sicer Acqua di Gioia, Code, Diamonds, Mania Woman, Black Code, Code Sport in še katero drugo. Našli pa boste tudi toaletne vodice z istimi imeni in pa seveda v različnih količinah, primernih za ženske ali pa za moške.

This entry was posted in Neuvrščeni. Bookmark the permalink.