Skrivnostna Tajska

Tajska je država, ki velja za najbolj prijazno na celotnem vzhodu. Turistom in popotnikom ponudi vse kar si lahko zamislijo. Tajska premore gorati sever države in nižinski jug. Sever vam postreže z hribi in skrivnostnimi kraji, na jugo pa lahko raziskujete še koraj nedotaknjene rajske otoke ali pa si privoščite potapljanje, ki ga ne boste pozabili. Na jugo Tajske je tudi Phuket, ki velja za eno najboljših in sodobnih letovišč na Tajskem. Phuket premore številne moderne hotele in bo prava izbira v kolikor se želite na Tajskem razvajati.

Tajska je zanimiva tudi za poročna potovanja saj se številni pari na Tajskem tudi poročajo. Vstopni vizumi za bivanje do enega meseca niso potrebni kar pomeni, da za potovanja na Tajsko ni potrebna nobena dodatna birokracija ampak lahko samo rezervirate in odpotujete. Tajska ima izredno ugodno klimo za potovanje in je primerna skoraj vedno za obisk, najbolj pa se seveda odsvetujejo obiski v poletnem času saj je takrat monsunsko obdobje.

Pred potovanjem v to rajsko državo se je priporočljivo tudi cepiti proti tropskim boleznim. Tajska je država kjer lahko hitro zbolite za malarijo. Priporočamo tudi branje članka o počitnicah na Tajskem tako, da boste pred potovanjem z vsem seznanjeni. V kolikor boste potovanje dobro organizirali ga zagotovo nikoli ne boste pozabili.

Ta vnos je bil objavljen v Potovanja z značkami , , , . Zaznamek za trajno povezavo.