Sporedi

Včasih so bili sporedi precej bolj enostavni in iskanje po vsebinah je trajalo precej manj časa, kot ga za enako početje porabimo danes, če želimo pobrskati med vsemi programi, ki jih imamo na voljo.

Seveda govorimo o televizijskih sporedih. Včasih smo imeli na voljo običajno le nekaj televizijskih programov in smo precej lažje pobrskali po vseh. Takšni sporedi oz. tv sporedi so bili lahko v časopisih ali kje drugje, saj ni bilo potrebe po urejanju ali kakšnem dodatnem filtriranju vsebin. Za razliko od današnjih časov pa sporedi oz. tv sporedi v tistem času tudi niso bili nujno potrebni, saj pri enem ali dveh televizijskih programih niti nismo imeli veliko izbire in smo pač gledali tisto, kar je bilo na sporedu takrat, ko smo imeli čas za gledanje televizije.

Danes se je to bistveno spremenilo oz. se spreminja že od osamosvojitve naprej. Vse večje število različnih programov, tudi slovenskih in kombinacija s kabelskimi ponudniki nam ponuja več kot sto, pogosto pa tudi preko dvesto različnih programov. V vsej tej zmedi so sporedi tv tisto, kar nam vsaj nekoliko olajša iskanje primernega programa. Sporedi tv na internetu nudijo tudi precej možnosti, ki olajšajo iskanje med programi, saj z različnimi omejitvami lahko iščete le tiste stvari, ki vas zanimajo. Tako lahko izberete le iskanje po oddajah, filmih ali kakšni drugi zvrsti, ki jo zasledimo na televiziji.

Eni izmed takšnih sporedov, ki so na voljo na internetu, so tudi Pop tv sporedi. Pop tv sporedi so na voljo na njihovi lastni spletni strani oz. spletni strani, ki je v lasti te televizijske hiše. Zaradi velike priljubljenosti jih lahko opazite tudi na številnih drugih spletnih straneh, ki omogočajo ogled sporedov za več televizij hkrati in nudijo tudi različne vrste sortiranj, kot jih nudi npr. Siol tv spored.

This entry was posted in Razno and tagged , . Bookmark the permalink.