Finance med najbolj iskanimi

Finance so po podatkh interetnega giganta Googla med najbolj iskanimi besedami na internetu. Verjeli ali ne ampak Slovenci v Google vpišemo na mesec več kot sedem milijonov krat besedo finance. Zakaj takšna potreba po iskanju rezultatov z ključno besedo finance je težko reči. Morda je kriv častnik Finance morda pa preprosto iščemo poslovne nasvete in nasvete za finance. Kot zanimivost pa lahko navedemo, da beseda kljub izredno veliki iskanosti pa na iskalnikih še vedno nima velike konkurence in je celo med tstimi z nizko konkurenco. Morda pa ustvarimo kaj prometa, če optimiziramo besedo finance.

Finance, ki jih ne maram

V vsakdanjem življenju poznamo tako osebne finance kot poslovne finance. Oboje so pomembne, da lahko normalno živimo. Če vam povem, da sem po političnem prepričanju usmerjen zelo levo in liberalno pa boste hitro vedeli tudi zakaj ne maram častnika Finance. V nebo kujejo vse kar predlagajo desni politiki in popluvajo vse kaj predlagajo levi in so eden od medijev, ki je izredno politično opredeljen. Ampak kaj moremo, mi smo se odločili, da vseeno optimiziramo besedo finance. Morda kdaj v prihodnosti objavim še kakšen resen nasvet glede osebnih financ. Edine finance, ki jih prebiram so Google finance kjer lahko najdete vedno sveže nasvete iz področja svetovnega gospodarstva, ekonomije in rasti delnic.

Zakaj ravno finance?

Preprosto samo zaradi tega, da vidimo kako visoko lahko na slovenskih iskalnkih sežemo s kvalitetnimi članki in dobro optimizacijo za besedo finance. Pravijo, da 80% iskalcev na Googlu nikoli ne klikne na drugo stran in 40% jih klikne celo samo prvi oz. drugi zadetek. To pomeni, da bo potrebno ta blog spravit zelo visoko, če želimo imeti tudi mi kaj obiska od tistih 7 milijonov lokalnih mesečnih iskanj. Lahko vam pomagamo, da tudi vi pridete visoko na Googlu in date svojemu poslu zagon. Morda že imate spletno stran in od nje nimate koristi? V tem primeru se obrnite na nas in naredili vam bomo brezplačno analizo ter tako kot besedi finance pomagali tudi vašim besednim zvezam, da bodo na prvi strani priljubljenega iskalnika. Naš kontak najdete v rubriki o nas.

Ta vnos je bil objavljen v Finance z značkami , , , . Zaznamek za trajno povezavo.