Kako izbrati pravi hotel v Kranjski Gori

Kranjska Gora je popularna turistična destinacija v vseh letnih časih, tako tujcev kot tudi »domačinov«. Kranjska Gora je pravo malo morje različnih hotelov, hoteli, ki se nahajajo v njeni bližini ponujajo različne ugodnosti, ponudbe in pakete, katerega bomo izbrali, pa je odvisno od naših zahtev.

Pomembno je tudi, v katerem časovnem obdobju se boste odločili obiskati Kranjsko Goro. Poletne aktivnosti, za katere so hoteli Kranjska Gora odlične destinacije so kolesarski izleti, pohodništvo, zipline, golf, tenis, ribolov, plezanje, paragliding in še in še. Zimske aktivnosti, ki jih ponuja pa so smučanje, bordanje, zimsko pohodništvo, zimsko kolesarjenje, ledno plezanje, drsanje, tek na smučeh, turno smučanje… Na podlagi tega se odločite, v katerem predelu Kranjske Gore je za vas najbolj praktično bivati, glede na aktivnosti ali dogodke, ki se jih želite udeležiti. Izbirate lahko med centrom Kranjske Gore, Gozd Martuljkom, Podkorenom, Ratečam in Planico.

Nato določite vaše prioritete, torej, kaj vam je pomembno pri hotelu, naprimer parkirišče, WiFI, število obrokov, wellnes, čas prijave (posebej pomembno, če boste prispeli pozno), ali so dovoljeni hišni ljubljenčki, kajenje v sobah, ali imajo igralnico za najmlajše, avtobusno povezavo z okoliškimi atrakcijami… Preverite kaj vse spada v ceno sobe, saj nekateri hoteli v ceno nimajo vštetega interneta, vseh treh obrokov, vstopa v hotelski wellnes ipd.

Če vam je pomembno kako so hotel ocenili prejšnji obiskovalci, si oglejte profil izbranega hotela na spletnih straneh, kjer prejšnje stranke delijo svoje pozitivne ali negativne izkušnje in mnenje.

Hotela ne iščite v zadnjem trenutku, vendar naj bo to prvo na vašem seznamu. Hotelske sobe v najbolj turističnih sezonah hitro poidejo, kar lahko pripelje do nekaj nezadovoljstva pri kasnejših iskalcih nastanitve.

Ta vnos je bil objavljen v Lepota in zdravje z značkami , . Zaznamek za trajno povezavo.