Koliko okvirno stane senzorski dozator razkužila?

To, da je razkuževanje rok postalo del našega življenja oziroma vsakdana, je povsem jasno. Večina med nami ima pri sebi vsaj malo stekleničko razkužila, ki ga po potrebi uporabi. Vsekakor je ključno, da je razkužilo za roke čim bolj kakovostno, obenem pa ga je treba znati tudi pravilno uporabljati. V nasprotnem primeru nam niti najbolj vrhunsko razkužilo ne bo kaj dosti pomagalo.

Medtem ko vstopate v prodajalne in v različne javne ustanove, pa vas praviloma že na vhodu pozdravi senzorski dozator razkužila. Verjetno pa ste opazili, da takšen dozator razkužila ni na voljo prav povsod. Ponekod morate namreč do razkužila priti z lastnim potiskom rok. Verjetno ste ob tem mislili tudi na to, da je senzorski dozator razkužila precej boljša oziroma bolj varna izbira.

Senzorski dozator razkužila pri vas doma

Še zdaleč pa ni nujno, da vas dozator razkužila na senzor pozdravi samo na vhodu v prodajalno. Zakaj si ga ne bi postavili tudi doma ali pa pred svojo pisarno, saj vas morda prav vsak dan obišče nešteto ljudi. Tovrstni dozator je za uporabo sila preprost, prav tako pa tudi precej bolj varna izbira. Odlična novica je, da dozator cenovno povsem dostopen. Kakovosten vas bo stal okoli 40 evrov. Tudi sama nastavitev oziroma montaža je povsem hitra pa tudi preprosta.

Naprava, ki je opremljena s pametnim senzorjem gibanja

Prostoročni dozirnik dezinfekcijskega sredstva za roke je opremljen s pametnim senzorjem gibanja. Ta vam omogoča razkuževanje rok brez dotika. Naprava deluje na baterije, primerna pa je za kopalnice, kuhinje, pisarne, prav tako za bolnišnice, restavracije, hotele in še številne druge javne površine.

Sicer pa je senzorski dozator primeren tako za razkužila kot mila. Okvirna življenjska doba baterij pa je nekje do 40.000 odmerkov.

Dozator za mila in razkužilo na senzor je lahko tudi odlično darilo

Ker dandanes skoraj na vsakem koraku iščemo primerno razkužilo oziroma dozator, je takšna naprava lahko tudi odlično darilo. Še posebej dobrodošel je senzorski dozator razkužila ali mil, saj je njegova uporaba v primerjavi z drugimi vrstami še toliko bolj varna.

Darilo v obliki kakovostnega senzorskega dozatorja vam je po ugodni ceni na voljo tudi v izbrani spletni prodajalni, kjer lahko izbirate še med drugimi številnimi kakovostnimi sredstvi za razkuževanje.

Ta vnos je bil objavljen v Lepota in zdravje z značkami , , . Zaznamek za trajno povezavo.