Kopalniško pohištvo in izris kopalnice Mkopel

kopalnica3Kupujete novo kopalnico ali pa preurejate oziroma prenavljate staro? Je vaš prostor premajhen ali pa bolj unikatne oblike? Imate probleme s tem, kako postaviti kopalniško opremo, da bo dovolj prostora za vse? Takšne in drugačne probleme v zvezi s kopalnico vam pomaga rešiti podjetje Mkopel. Večletne izkušnje podjetja so pripomogle k temu, da se je ekipa odločila, da svojim strankam nudi svetovanje in pomoč pri nakupu kopalniške opreme oziroma pohištva in sicer kar preko spleta. Tako je, gre za spletno trgovino, ki se ukvarja s prodajo kopalniškega pohištva.

Če se torej vrnemo na prostorno stisko oziroma problem razporejanja pohištva po kopalnici, naj omenimo, da vam podjetje Mkopel nudi 3d izris kopalnice. Gre za program, ki je namenjen svetovanju kupcem. Izris kopalnice v 3d obliki namreč prikaže dejanski prostor, kar pomeni, da bodo razvidne tako talne in stenske ploščice kot tudi sanitarna keramika, tuš kabina ali kad, pohištvo in vse ostalo. Računalniški izris kopalnice omogoča, da kopalnico lahko preuredite na več načinov in se tako prepričate, kateri vam bolj ustreza.

Seveda pa potrebujete tudi kopalniško pohištvo. Kopalniško pohištvo je le še eden izmed elementov, ki z leti prične izgubljati svojo kakovost in pokaže znake staranja, kar pa lahko zakasnimo z izbiro kvalitetnega pohištva in primernim načinom čiščenja ter vzdrževanja le tega. Mkopel vam nudi široko in pestro ponudbo kopalniškega pohištva priznanih proizvajalcev NordProdukt, Arredoquatro, Fackelmann, Gorenje in Framini. Oglejte si ponudbo trgovine Mkopel še danes in si izberite pohištvo po svoji meri tudi vi.

Ta vnos je bil objavljen v Dom in gradnja. Zaznamek za trajno povezavo.