Miele: Pomivalni stroj za skrito vgradnjo

Pomivalni stroj lahko kaj hitro pokvari izgled kuhinje. Pogosto s svojim izgledom pritegne mnogo več pozornosti kot bi si morda želeli. Da temu ne bi bilo več tako, vam strokovnjaki iz podjetja Miele predstavljajo pomivalni stroj za skrito vgradnjo.

Celotna sprednja stran tovrstnega stroja je prekrita s čelno stranico vaše kuhinje ali z Mielejevo stranico iz plemenitega jekla CleanSteel. Tako boste lahko pomivalni stroj popolno uskladili z dizajnom svoje sanjske kuhinje.

No, pomivalni stroji Miele niso znani zgolj po netežavni zunanjosti, pač pa jih odlikuje tudi nekaj povsem novih zmožnosti. Ena od mnogih so prikazovalniki M Touch Vi. Ti so dosegli prav poseben optični in tehnološki vrhunec. Uporaba strojev je povsem preprosta in intuitivna z neposrednim dotikom ali potegom.

S  pranjem posode lahko začnete kjerkoli in kadarkoli – bodisi med jutranjo kavo, na poti v službo, celo iz plaže. Ne glede na to, ali ste doma ali na poti – do najsodobnejših gospodinjskih aparatov lahko dostopate povsod. S pomočjo aplikacije Miele@mobile lahko stroj zaženete kadar vam srce poželi. Aparate lahko upravljate tudi glasovno z Amazonovo napravo Echo– glasovno storitvijo Alexa.

Pomivalni stroji so še kako prehitro polni. Košare FlexLine, ki so vgrajene v pomivalne stroje Miele, nudijo največjo možno fleksibilnost za namestitev različnih kosov posode in pribora. Stroji vsebujejo predal 3D MultiFlex, ki s premičnimi elementi ustvari prostor, katerega doslej še ni bilo videti.

Ta vnos je bil objavljen v Dom in gradnja z značkami , , . Zaznamek za trajno povezavo.