Nadpultni umivalniki so letošnji modni trend

Pri gradnji novega doma ali pri prenavljanju je treba precej veliko pozornosti nameniti tudi kopalniškemu prostoru oziroma opremi. Ne nazadnje bo treba v takšen prostor postaviti tudi umivalnik. Na trgu so vam na voljo stenski umivalniki, vgradni in nadpultni umivalniki. Najprej je torej pomembna izbira ustrezne vrste, nato je dobro razmisliti še o sami obliki ter o materialu umivalnika.

Če je v vašem kopalniškem prostoru le malo prostora, se boste najverjetneje odločili za stenski umivalnik. Vgradni umivalnik je vrsta umivalnika, ki ga praviloma postavimo v  prostor v sklopu kopalniškega pulta. Posebna vrsta umivalnikov pa so nadpultni umivalniki, ki vam ponujajo izjemne prednosti.

Okoli nadpultnega pomivalnika je praviloma veliko prostora

Nadpultni umivalnik je lahko potopni ali vgrajen v kopalniški pult. Takšna vrsta kopalniške opreme se izkaže za izjemno praktično. Okrog njega je praviloma precej veliko prostora oziroma večja delovna površina.

Ko vam bo povsem jasno, katera vrsta umivalnika je najustreznejša za vaš kopalniški prostor, je čas za razmislek o sami obliki. Na voljo so vam ovalni, elipsasti ter okrogli umivalniki. Še zlasti so priljubljeni takšni v obliki ledvičke. Za najmodernejše pa se pogosto izkažejo okrogli umivalniki.

Vrsta materiala za kopalniški umivalnik

Najverjetneje so vas navdušili predvsem nadpultni umivalniki v kakšni še posebej moderni obliki. A v veliki meri morate seveda upoštevati, kaj vam dovoljuje prostor. Poleg vrste in oblike izberite še ustrezen material za umivalnik.

Na voljo so vam keramični umivalniki, kamniti umivalniki oziroma umivalniki iz marmorja, inox umivalniki in ne nazadnje celo leseni umivalniki.

Pestro ponudbo nadpultnih umivalnikov preverite na https://www.zatoizberi.si/.

Ta vnos je bil objavljen v Dom in gradnja. Zaznamek za trajno povezavo.