Oblazinjeno pohištvo Kopač in sedežne garniture Žakelj

foteljKopač je podjetje, ki se ukvarja s prodajo oblazinjenega pohištva, torej s prodajo sedežnih garnitur, foteljev, blazinami, odejami in pa tudi design preprogami, kamini, mizami in stoli. Oblazinjeno pohištvo je zagotovo nekaj, kar je nujno v vsakem stanovanju, v pisarnah in tudi drugih prostorih. Če obiščete spletno stran podjetja Kopač, boste našli pestro in široko ponudbo oblazinjenega pohištva in pa tudi nekaj drugih kosov pohištva. Podjetje Kopač lahko kontaktirate preko spletnega obrazca ali pa se predhodno najavite na popoldanski ali dopoldanski obisk v podjetju.

Podjetje Žakelj pa je družinsko podjetje, ki se je postopno zgradilo na trdnih temeljih. Podjetje se ukvarja s proizvodnjo, prodajo in svetovanjem. Ekipa podjetja Žakelj je namreč prepričana, da lahko s to celovito ponudbo popolnoma zadovolji želje in potrebe svojih strank. Največji del proizvodnega programa seveda predstavljajo sedežne garniture. V ponudbi podjetja Žakelj boste našli sedežne garniture klasičnih linij, večnamenske sedežne garniture z izvlečnim ležiščem in pa tudi sedežne garniture najsodobnejših linij.

Poleg sedežnih garnitur pa proizvodni program podjetja Žakelj vsebuje tudi počivalnike in sicer fiksne ali pa z vgrajenim nagibnim mehanizmom, prilagojeno oblazinjeno pohištvo za hotele in druge javne ustanove, razne dodatke k pohištvu ter tudi oblazinjene postelje in še kaj drugega. Podjetje Žakelj se zaveda, da lahko proizvajalec sam kar na najboljši način komunicira s strankami, saj ob neposrednem stiku poskrbi za zadovoljitev želja strank in hkrati tudi jamči za kvaliteto svojih izdelkov. V kolikor se torej zanimate za nakup oblazinjenega pohištva oziroma sedežne garniture si oglejte spletni strani podjetja Kopač in Žakelj še danes.

Ta vnos je bil objavljen v Dom in gradnja. Zaznamek za trajno povezavo.