Ovitki za Samsung Galaxy J7 s steklom

Zaščita za telefon je pomembna in tudi potrebna. To čivkajo že vrabci na strehi. Ampak kljub temu se še vedno dogaja, da pa se ljudje nekako ne znajo pravilno odločiti, kakšna zaščita za telefon je najboljša izbira. Še vedno se mnogo preveč gleda le na izgled ovitka, namesto da bi se praktičnost in zanesljivost zaščite. Lahko seveda gledate tudi na lepoto, ampak najprej pa glejte na uporabnost. Tako so lahko zelo dobri tudi leseni ovitki za Samsung Galaxy J7, ampak glejte da so v kombinaciji s TPU gelom, ne pa da so v kombinaciji s povsem leseno plastiko. Leseni ovitki za Samsung Galaxy J7 jasno ne pomeni, da so povsem leseni, temveč da so narejeni v imitaciji lesa.

In kakšna zaščita je najboljša?

Tudi ovitki za Samsung Galaxy J7 iz lesa so odlična izbira iz TPU materiala, če zaobjamejo tudi robove telefona in če boste uporabili tudi kaljeno steklo. Dolgo so se uporabljene le zaščitne folije, ampak dejansko so te folije namenjene samo zaščiti pred praskami, ne pa tudi udarcem kamenja ali pa drugih bolj špičastih predmetov. Zato je zaščitno oz. kaljeno steklo najboljša izbira v kombinaciji z ovitki za Samsung Galaxy J7. Sicer je steklo dražje, pa tudi poči v primeru močnejšega udarca na steklo, vendar pa poči le to steklo, ki se ga lahko povsem enostavno zamenja, saj steklo prevzame vse vibracije. Pri foliji pa kljub zaščiti prihaja do tega, da ekran poči, ekran pa je mnogo težje zamenjati in tudi bistveno, bistveno dražje, kot stane steklo.

Ovitki za Samsung Galaxy J7 s steklom

Če si želite res pravo zaščito svojega Samsunga J7, so ovitki za Samsung Galaxy J7 skupaj s steklom edina prava rešitev. Sicer boste za takšno zaščito odšteli več, kot za etui, ampak z etuijem ne mislite, da bo J7 zaščiten, saj se etui prav rad odpre med padcem in konec je z vašim telefonom.

Ta vnos je bil objavljen v Razno z značkami . Zaznamek za trajno povezavo.