Prenosni računalniki Lenovo obožujejo jogo!

prenosnik-lenovo-yogaPrenosniki in joga? Gotovo se sprašujete, kaj je tu skupnega. Prenosni računalniki Lenovo ponujajo serijo imenovano Yoga, ki nas že s svojim imenom opozarja na to, da lahko pričakujemo dve lastnosti, ki sta značilni za jogijsko udejstvovanje: gibljivost oziroma različne položaje, ter moč uma (oziroma v primeru notesnika moč usklajenega delovanja strojne zasnove v kombinaciji s programsko opremo).

Prenosniki v gibanju asan

Položaji, ki jih izvajamo med jogo, se imenujejo asane, nanašajo pa se na naravne položaje najrazličnejših predmetov, ljudi, rastlin in predvsem živali. Prenosni računalniki Lenovo Yoga omogočajo prav to: štiri različne neverjetne načine uporabe pri eni sami napravi!

Yoga so prenosniki, ki so vsestranski in se popolnoma prilagodijo uporabniku, saj jih lahko uporabljate na različne načine, poleg tega pa so za uporabo preprosti in oblikovno estetsko zasnovani. Zakaj bi se prenosni računalniki Lenovo uporabljali zgolj kot klasični namizni računalniki, ko pa lahko ponudijo več? Prenosnik vam lahko omogoči, da ga imate postavljenega na mizi, s tipkovnico leže na plošči in zaslonom postavljenim pokonci, s čemer lahko sedite za mizo in se povsem običajno lotite pisanja besedil ali brskanja po spletu, kadar želite več mobilnosti, pa si jih lahko prilagodite po svojem okusu. Lahko jih postavite pokonci kot strešico oziroma šotor, saj se zaslon pomakne precej bolj nazaj kot pri preprostem prenosnem računalniku, torej si lahko privoščite, da stojijo prenosni računalniki Lenovo na mizi kot zaslon s podporo in vam je tako pred očmi zgolj zaslon. Iz tega položaja lahko računalnik »prekucnete« v naslednjo »asano« – tipkovnica je postavljena na same tipke in tako leži spodaj, zaslon pa je še vedno obrnjen proti vam. Pregibnost v spoju zaslona s spodnjim delom je tako popolnoma prilagodljiva.

Prenosni računalniki Lenovo in moč »uma«

Samo izvajanje »vragolij« zaradi različnih možnosti postavitve seveda danes ne zadostuje.

Notesniki morajo biti tudi estetsko dovršeni, kar Yoga zagotavlja s svojo tanko zasnovo, prav tako pa morajo biti zmogljivi. Yoga nudi možnost uporabe zaslona na dotik, torej lahko računalnike uporabljamo tudi kot računalniške tablice, sicer pa se ponašajo različne serije z različnimi visoko zmogljivimi kombinacijami strojne opreme, ki zagotavljajo najboljšo uporabo programske opreme.

Save

Ta vnos je bil objavljen v Tehnika z značkami , , , . Zaznamek za trajno povezavo.