Stopnice za vsak okus

Stopnice za vsak okusDružinsko podjetje Cestnk se lahko vsakemu pohvali z več kot desetletnimi izkušnjami na področju izdelave in montaže stopnic ter tudi pohištva po vaših merah in željah. Cestnk izdeluje kakovostne, funkcionalne in oblikovno dovršene lesene stopnice izključno po naročilu. Poleg tega pa, kot smo že omenili, izdeluje tudi pohištvo po meri v vseh izvedbah in dimenzijah. Lesene stopnice mizarstva Cestnk lahko naročijo tako podjetja kot tudi individualni kupci, poleg stopnic pa si lahko zagotovijo tudi kvalitetne stopniščne ograje. Omenjeno mizarstvo izdeluje vse vrste stopnišč, kar omogoča nakup stopnic prav vsakemu okusu.

Les ponuja ogromno možnosti. Cestnk vam izdela karkoli od enostavnih ravnih stopnic pa vse do najbolj zahtevnih spiralnih oziroma okroglih in zavitih stopnic. Ekipa izdeluje tudi stopnice na betonsko podlago. Izdelava stopnic zahteva veliko inovativnosti in ročnih spretnosti ter seveda tudi kvalitetnega materiala, česar pa v delavnici podjetja Cestnk zagotovo ne primanjkuje. Na spletni strani podjetja si lahko ogledate galerijo, ki vas bo gotovo prepričala. Naročilo sanjskih stopnic se začne s strokovnim svetovanjem in izmerami na objektu, šele nato lahko izveste točno ceno končnega izdelka. Izdelava stopnic v delavnici se zaključi s površinsko obdelavo, zadnja faza procesa pa je seveda kvalitetna in natančna montaža stopnic.

Zavedamo se, da so okusi precej različni. Naročilo stopnic po meri vam omogoča popolno skladnost, željene materiale in obliko, unikatnost, skratka popolno zadovoljstvo s končnim izdelkom, ki bo krasil in olajšal vaše bivanje še dolgo časa. Za več informacij o izdelavi lesenih stopnic obiščite njihovo spletno stran in si priborite kvalitetne stopnice za vaš dom.

Ta vnos je bil objavljen v Dom in gradnja. Zaznamek za trajno povezavo.