V odvetniško pisarno po nasvet k odvetniku za civilno pravo

Na splošno o civilnem pravu

V zasebnem pravu veljajo dispozitivna pravna pravila, ki so popustljiva in subsidiarna. Vedenje in ravnanje, ki ga predvidevajo dispozitivna pravna pravila zavezujejo le, če se stranke ne dogovorijo drugače. Ta pravila ne omejujejo volje strank, ampak jo dopolnjujejo in nadomeščajo. V zasebnem pravu se odloča v civilnopravnih postopkih, ki stečejo odvisno od oškodovančeve volje, saj zasebno pravo deluje v zasebnem interesu.

Civilno pravo torej ureja odnos med zasebniki. Država med procesom v pravnih razmerjih civilnega prava ni neposredno udeležena. Civilno pravo se deli na obligacijsko pravo, stvarno pravo, dedno pravo, družinsko pravo.

Odvetniška pisarna natančneje odvetnik za civilno pravo vam lahko pomaga znotraj celotnega področja civilnega prava. To je odnosa med posamezniki.

V kolikor potrebujete odvetnika, vam odvetniška pisarna dodeli odvetnika za civilno pravo, ki vam bo pomagal pri reševanju nastalih težav, do katerih pride zaradi neupoštevanja sklenjenih zavez oziroma pogodb tako v poslovnem kot v zasebnem svetu.

Odvetniška pisarna oziroma odvetnik za civilno pravo vam bo pripravil mnenje ter pravno svetovanje, pomagali vam bodo pri sestavljanju listin, vlog, pogodb ter različnih sporazumov. V kolikor bo potrebno vam bodo pomagali pri vlaganju tožb ter izvršilnih predlogov. Ker pa ste njihova stranka vas bodo v primerih tudi zastopali, predstavljali in zagovarjali pred sodišči, državnimi organi ter drugimi organizacijami v pravnih in osebnih poslih z drugimi osebami.

Torej v kolikor menite, da ste osebno oškodovani, da se vam godi krivica, ne odlašajte. Poiščite si pravno pomoč in si zagotovite pravico, ki vam pripada.

odvetnik-5

Ta vnos je bil objavljen v Razno z značkami , . Zaznamek za trajno povezavo.