VEČ UDOBJA PRI DOJENJU

Dejstvo je, da je najboljša hrana za dojenčka materino mleko. Ker je v hitrem in stresnem tempu življenja, kakršnega smo navajeni danes, dojenje marsikdaj oteženo ali celo nemogoče, je zelo priporočljivo, da imate ob takih primerih na voljo prsno črpalko.

črpalka za mleko

 

Črpalka za mleko je v svojem bistvu zelo preprost pripomoček za nego otroka, vendar je potrebno biti pri njeni izbiri vseeno pazljiv pri in preveriti njene karakteristike. Niti steklenička niti cucelj ne smeta vsebovati nobenih za dojenčka potencialno škodljivih snovi; dobro je, da sta oblikovana čim bolj preprosto in naravno, da se otrok stekleničke lahko dobro oprime. Cucelj mora biti mehak in spominjati na naravno obliko bradavice, saj ga tako otrok lahko poveže z že znano obliko dojke in ve, da je namenjen sesanju.

Ker se pri Philipsu zavedajo vseh teh še kako pomembnih podrobnosti, so zasnovali udobno enojno elektronsko prsno črpalko Avent SCF332/10, ki je v celoti izdelana iz vrhunskih materialov.

črpalka za mleko

SPODBUDITE PRETOK MLEKA NA NARAVEN NAČIN

Ugotovljeno je bilo, da dojenčki med hranjenjem sledijo ritmu sesanja, požiranja in dihanja v razmerju 1 : 1 : 1. Prsno črpalko tako odlikuje mehka masažna blazinica in posebna tehnologija ritmičnega valovanja, ki posnema vzorec sesanja in požiranja, hitrost in razmerje 1 : 1 in z nežnimi masažnimi gibi na naraven način spodbudi pretok mleka.

STEKLENIČKA IN CUCELJ ZA NARAVNI OPRIJEM OTROKA

Priložena je tudi steklenička s cucljem Natural, ki posnema obliko dojke in spodbuja naraven oprijem cuclja. Ta specifikacija je zelo pomembna pri nedonošenčkih, ki se bodo kasneje polno dojili. Tako si mama izčrpa svoje mleko, ki bo pomagalo dojenčku pri rasti in razvoju, in mu ga ponudi na naraven način, da kasneje ne bo zavračal dojke. Črpalka je zasnovana tako, da je kompaktna in hkrati lahka za lažje prenašanje. Mama nedonošenčka jo lahko prinese s seboj v porodnišnico in si mleko črpa v udobju svoje postelje in se tako izogne skupnim prostorom za črpanje.

UDOBEN POLOŽAJ PRI ČRPANJU

Prsna črpalka Avent SCF332/10 ima edinstveno zasnovo, ki omogoča pretok mleka neposredno iz vaših prsi v stekleničko, tudi kadar sedite vzravnano. Pri uporabi te črpalke se vam ni potrebno sklanjati naprej, da bi vaše mleko steklo v stekleničko. S tem se znebite neudobja in poskrbite, da mleko lažje steče.

NASTAVITE SI SVOJ NAČIN ČRPANJA

Črpalka Avent SCF332/10 je zelo priročna, saj omogoča tri različne načine črpanja, vključi pa se jo preprosto s pritiskom na gumb. In čeprav se vam morda ne zdi tako, je dejstvo, da prsna črpalka pride prav v veliko primerih. Eden pomembnejših je tudi ta, da pride mama z njeno pomočjo do večje zaloge mleka za svojega otroka. Po principu – več kot je povpraševanja, več bo zaloge – lahko mama z uporabo črpalke ustvari večje povpraševanje, kar pomeni, da se bo tudi mleko začelo tvoriti v večjih količinah.

Niso pa to edini razlogi, da izberete elektronsko prsno črpalko Avent SCF332/10. Zelo je priročna tudi, ko mama potrebuje nekaj časa zase ali ko se odpravi v službo v času, ko se otrok še polno doji. Tako si mleko lahko načrpa vnaprej, kasneje pa s pomočjo priložene stekleničke otroka nahrani oče ali katera druga oseba. V primeru da se vaš otrok pogosto doji ponoči, prav tako pride prav črpalka, saj si mleko lahko izčrpate, nočno hranjenje pa prevzame očka, da se vi v miru naspite.

 

 

Ta vnos je bil objavljen v Vse za otroka z značkami . Zaznamek za trajno povezavo.