Velike ženske denarnice odlično nadomeščajo torbice

Nekatere ženske pri sebi ne nosijo torbic, temveč velike ženske denarnice. Te morda tudi bolj spominjajo na manjše torbice kot pa na denarnice. A tudi sicer veliko žensk, ki drugače uporabljajo torbice, uporablja denarnice večjih dimenzij. Po njih zlasti posegajo tiste predstavnice nežnejšega spola, ki imajo rade barve, obenem pa potrebujejo več prostora ter žepkov za shranjevanje najrazličnejših zadev pa tudi drobnarij.

Na trgu so vam na voljo velike ženske denarnice z zadrgo ali pa takšne s paščkom. Narejene pa so iz različnih vrst materialov. Od slednjega pa je v veliki meri seveda odvisna tudi kakovost ter trpežnost izdelka. V prodajalnah z denarnicami pa so vam na voljo še druge velikosti denarnic.

Torbice za mobi

Tudi torbice za mobi pogosto delujejo kot nekoliko večje denarnice. V specializiranih prodajalnah s tovrstno opremo boste lahko torej izbirali tudi med takšnimi kosi. Na voljo so vam še manjše denarnice, mini denarnice in drobižnice, etuiji za kartice, toaletne torbice ter peresnice, etuiji za cigarete ter podobno.

Na istem prodajnem mestu vam praviloma ponujajo še torbe in torbice, nahrbtnike in druge številne modne priboljške. Pomemben pa ni samo njihov videz, temveč zlasti velikost, uporabnost ter materiali, iz katerih so narejeni.

Zasnova večjih denarnic

Velike ženske denarnice so mikavnejša izbira že zgolj zaradi tega, ker so praviloma zelo smiselno zasnovane. V njej je en predal nekoliko večji. Vanj lahko spravite celo svojo pametno napravo oziroma telefon, če je denarnica le dovolj velika. Poleg večjega predala pa je še kup žepkov, ki so lahko različno veliki.

Ta vnos je bil objavljen v Moda z značkami . Zaznamek za trajno povezavo.