Z Rowenta izdelki nad neukrotljive kodre

Če so vaši lasje gosti, močni in debeli, jim nekoliko manj kakovostne naprave in pripomočki za nego las zagotovo niso kos. V tem primeru se vam splača posegati po kakovostnejših, morda vrhunskih oziroma profesionalnih aparatih, ki jih v svoji bogati paleti različnih izdelkov ponuja tudi svetovno uveljavljena blagovna znamka Rowenta.

Tovrstni proizvajalec kupcem omogoča nakup odličnih sušilcev, kodralnikov in ne nazadnje še likalnikov las. Kljub izjemni vrhunskosti pa so cene dostopne za vsakogar med vami, zato je ponudba še toliko bolj vredna ogleda ter seveda tudi nakupa.

Rowentin izdelek za popolno ravne lase pa tudi za očarljivo oblikovane kodre

Če bi morali na vrat na nos pripraviti seznam najbolje prodajanih Rowenta izdelkov za nego in oblikovanje las, bi se na vrhu seznama zagotovo pojavil tudi ravnalec las z oznako SF4412D4 Liss and Curl. Gre za napravo, ki v resnici ponuja dva pripomočka hkrati. To je ravnalec za popolno ravne lase in ravnalec, s katerim lahko nemudoma oblikujete filmsko očarljive kodre.

Tovrstni ravnalec las Rowenta se odlikuje tudi po posebni oblogi, ki omogočajo lesketajoče in lepe lase. Ravnalnik las se segreje v pol minute, kar je odlična novica za vse, ki jih vedno prehiteva čas. Izbirate pa lahko različno visoko temperaturo, ki je v razponu 130 in 230 stopinj Celzija. Lažje in bistveno varnejše shranjevanje pa vam zagotovita LC zaslon ter varnostni sistem zaklepanje ploščic. Slednje so dolge 11 centimetrov.

Potovalni sušilnik las

Veliko potujete in s seboj nosite tudi pripomočke za oblikovanje las? V tem primeru bi morali na pot skorajda obvezno odnesti tudi Rowenta sušilnik, ki je kot nalašč zasnovan za potovalne namene. Ima zložljiv ročaj, kar pomeni precej lažje shranjevanje.

Tovrstni sušilec las omogoča dve vrsti temperature ter dve stopnji hitrosti. Vključuje še zračni koncentrator in zanko za obešanje. Primeren je za napetosti med 110 in 127 V ali 220 do 240 V.

Ta vnos je bil objavljen v Lepota in zdravje z značkami , , , , . Zaznamek za trajno povezavo.